Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

pes 6 setting

pes 6 setting

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar pes6 da kardeşimle iki kişilik oynamak istiyorum ancak 2playergözükmüyor,setting kısmından ayarlanabiliyormuş, pes 6 nın settingini birileri upload edebilirmi, internette arıyorum ama bütün linkler eski ve silinmiş

Similar threads

Selamun Aleyküm Arkadaşlar, Bugüne kadar FIFA 2019 ve PES 2019 extreme oynarken iki oyundada spiker sesi alamıyordum, PES te bi çaba göstermedim fakat FIFA da internette buldugum her çözüm yolunu denedim gerek game properties ten spiker indirmek olsun gerek oyunun ses ayarlarıyla oynamak olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
arkadaslar pes 6 da güncel kadrolari yukledim masterlig modunda oynarken takımların güncel kadrolarıyla oynayabiliyorum fakat network uzerinden oynarken guncel kadrolar gelmiyor yine eski kadrolarla oynamak zorunda kaliyorum bu sorunun cozumunde yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkurler
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
KANAT OYUNCULARINDAN DESTEK (7) : 1Taktik ayarınızda bildiğiniz gibi her oyuncunuzun daha çok koşu yapacağı iki yön seçme hakkınız varŞu an hatırlamyıyorum ismini ama oyuncunuzun Atak mı Defansif mi oynayacağını mavi okları uzatıp kısaltarak seçtiğiniz bir ayar bu hatırlarsanızAynı zamanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Arkadaşlar laptop alıcam ama bu laptopların ekran kartı kısmından zerre bişey anlamıyorum simdi arkadasa soruyorum benimki diyo geforce gt 645m ve 128 bit bi laptopa giriyorum bakıyorum özelliklerine gt 720m yazıyo soruyorum o 64 bit benimkinden kötü diyo simdi mantıken bu gt 645m gt 720m den...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
PES serisi olarak 2013 yılında çıkan yapım oyuncuların gönüllerinde oldukça yer etti. İnternet kafelerde zaman öldürdüğümüz oyun hala Pro Evolution Soccer‘ın en iyilerinden birisi olarak geçiyor. O zamandan beri kemik oyuncu kitlesini pek kaybetmeden yoluna çeşitli modlarla güncelliğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,496Konular
981,797Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt