Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pes Açılmıyor

Pes Açılmıyor
0
153

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar öncelikle herkese sa

Dün bilgisayarıma format attım Daha sonra pes 2019 kurdum ve Türkçe Spiker den extreme 20 kadar kurdum

Ama Oyun hiç bir şekilde Açılmıyor iki defa basıyorum açılmıyor yönetici olarak çalıştırıyom ama gene açılmıyorExtreme arayüznden girerek denedim malasef ordanda açılmadı

Extreme kurmadan önce de bu sorun vardı

Lütfen Bilen Birisi Yardım Edebilir mi?

Similar threads

Selam arkadaşlar benim GTA 5 ile ilgili bir sorunum var bu bir türlü Türkçe yamayı kuramıyorum Öncelikle Techno Game den Türkçe yamayı indirdim kurdum bir baktım oyun açıldı ilk açılan sayfalar Türkçe sevindim sonra bir baktım çalışmayı durdurdu hatası verdi oyun Meğersem oyun 3502 sürümüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Selam arkadaşlar benim GTA 5 ile ilgili bir sorunum var bu bir türlü Türkçe yamayı kuramıyorum Öncelikle Techno Game den Türkçe yamayı indirdim kurdum bir baktım oyun açıldı ilk açılan sayfalar Türkçe sevindim sonra bir baktım çalışmayı durdurdu hatası verdi oyun Meğersem oyun 3502 sürümüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Arkadaşlar oyunu windows81 dizüstü bilgisayarıma kurdum fakat pes 13 simdegisine çift tıklarken ( bilgisayarınız bu yazılımı çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyorbu nedenle işlem sırasında hatalarla karsılasabilrsiniz) diyo yoksay diyorum oyuna giriyorum maça başlarken (...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Arkadaşlar , Skyrımi sorunsuz oynuyordum Sonra ödev yapmak üzere oyunu kapattım ve internette araştırma yatım vs vs Ardından bilgisayarı kapadım Yaklaşık bir buçuk saat sonra tekrar açtım ve hemen Skyrım'e girdim Oyunda başta hiçbir problem yoktu Drogansearch daydım ve ev satın almak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
2 yıl önce felan gta sa oynarken bir anda oyun yanıt vermiyor hatası geldi Birçok yöntemi denedim Hatta bilgisayara format bile attım Oyunu yeniden başka sitelerden indirdim gene olmadı Başka bir bilgisayara geçtim ve gta sa yı başka bir siteden indirdim gene Ama genede yanıt vermiyor hatası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,519Konular
981,217Mesajlar
31,077Kullanıcılar
Neco2707Son üye
Üst Alt