Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pes türkçe Spiker + gp hilesi + Kitserver

Pes türkçe Spiker + gp hilesi + Kitserver

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bu Gp hilesi :rapidsharecomfiles4060525994Pes 2019 gp hilesirar

Arkadaşlar buda Kitserver Kitserver Kurulumu içindedir
:rapidsharecomfiles1849961ver1220zip

Bu ise Türkçe Spiker Kurulum İçindedir
:rapidsharecomfiles1545187941türkçe Spikerrar

bu arada Türkçe spiker ekibine Çok teşekür ederiz
kaynak türkçe spiker

ve bu arada türkiye ligi Buyrun ))

:rapidsharecomfiles124283199Pes2019 Türkiye ligirar

Similar threads

Pes 2019 Türkçe Spiker yaması Dünyanın en çok oynanan oyunlarında olan Pro Evolution Soccer (PES) serisinin 2019 oyunu için turkcespikercom tarafından hazırlana türkçe spiker yaması tamamlandı ve indirilmeye hazır Bu sene de her yıl olduğu gibi güzel bir spiker olmuş Bu yama sayesinde oyundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Arkadaşlar öncelikle herkese sa Dün bilgisayarıma format attım Daha sonra pes 2019 kurdum ve Türkçe Spiker den extreme 20 kadar kurdum Ama Oyun hiç bir şekilde Açılmıyor iki defa basıyorum açılmıyor yönetici olarak çalıştırıyom ama gene açılmıyorExtreme arayüznden girerek denedim malasef...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Selamun Aleyküm Arkadaşlar, Bugüne kadar FIFA 2019 ve PES 2019 extreme oynarken iki oyundada spiker sesi alamıyordum, PES te bi çaba göstermedim fakat FIFA da internette buldugum her çözüm yolunu denedim gerek game properties ten spiker indirmek olsun gerek oyunun ses ayarlarıyla oynamak olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar , malum pes 2019'de korsan oyunların piyasa da artması ve bunun getirdiği sorunlara elimden geldiği kadarıyla çözümler üretmeye çaba gösterdimÖncelikle Korsan olan oyunlardan bahsedeyim ; Sitemizin ülkemizdeki oyunseverlerin sayısı oldukça fazla ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt