Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Petibör Trufları

Petibör Trufları
0
27

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
petibor-truflari.jpg

Petibör Trufları Tanımı İçin Gereçler

  • 2 paket petibör bisküvi
Muhallebisi için;
  • 3 buçuk su bardağı süt
  • 4 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 paket vanilin
  • 3 kaşık kakao
Üzeri için;
  • Hindistan cevizi yahut farklı şekerlemeler

Petibör Trufları Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Muhallebisi için vanilin hariç bütün materyalleri karıştırıp ocağa alın.
  2. Daima karıştırıp kıvam alana kadar pişirin, vanilini ekleyip karıştırın.
  3. Kaynayınca bir kaç dk kaynatıp ocağı kapatın.
  4. Biraz ılıdığında petibör bisküvileri elinizde ufalayıp muhallebi ile karıştırın.
  5. Kaşıkla istediğiniz büyüklükte alıp yuvarlayın ve hindistan cevizine bulayın.
  6. Ben hem hindistan cevizine buladım hemde betibör bisküvi kalmıştı rondodan geçirdim onada buladım.
  7. Dolapta 1 saat bekletin servise hazır.
Afiyet olsun.
 

Similar threads

Fıstık Ezmeli Kahve Yanı Topları Tarifi İçin Malzemeler 1 paket petibör bisküvi2 yemek kaşığı fıstık ezmesi1 yemek kaşığı nutella1 yemek kaşığı pekmez1 adet olgunlaşmış muzÜzeri için hindistan cevizi Fıstık Ezmeli Kahve Yanı Topları Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
3 Materyalli Pratik Tatlı Tanımı İçin Gereçler 1 paket kakaolu petibör bisküvi2 adet elmaCevizHindistan cevizi 3 Materyalli Pratik Tatlı Tanımı Yapılışı Öncelikle petibör bisküvileri rondodan geçiriyoruz. Sonra elmaların kabuklarını soyup rendeliyoruz. En sonda cevizleri katıyoruz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Şeftali Soslu Magnolia Tanımı İçin Materyaller Petibör bisküviYulaflı bisküvi Muhallebisi için 1 litre süt3 kaşık nişasta3 kaşık un1 adet yumurta1 su bardağı şeker1 paket vanilin1 kaşık tereyağ1 paket krem şanti Sosu için; 5 adet şeftali3 kaşık nişasta1 kaşık şeker Şeftali Soslu Magnolia...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Atıştırmalık Muzlu Toplar Tanımı İçin Gereçler 1 paket kakaolu petibör bisküvi1 paket sade petibör bisküvi2 yemek kaşığı hindistan cevizi3 tane muz1 çay bardağı çekilmiş ceviz2 yemek kaşığı toz şekeriYarım çay bardağı süt1 yemek kaşığı kakao Bulamak için; 2-3 yemek kaşığı hindistan cevizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
İncirli Cevizli Lokum Tanımı İçin Malzemeler 15 tane kuru incir15 tane ceviz1 su bardağı hindistan cevizi (bulamak için) Kaplaması için: 2 paket (48 adet) petibör bisküvi200 ml sıvı krema2 paket (160 gr) sütlü yada bitter çikolata İncirli Cevizli Lokum Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,475Konular
981,253Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt