
Petit Beurre Küçük Magnoliası Tanımı İçin Materyaller
- 1 litre süt
- 2,5 yemek kaşığı nişasta
- 1 kahve fincanı un( küçük )
- 1 yumurta sarısı
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 paket krema(200 ml)
- 1 paket petit beurre küçük bisküvi ( fotoğrafını ekledim tanımın içine)
- İsteğe nazaran muz, çilek ya da sade halde yapabilirsiniz
- Çikolata modülleri
Petit Beurre Küçük Magnoliası Tanımı Yapılışı
- Krema hariç tüm gereçleri tencereye alıyoruz.
- Göz göz olana kadar kaynatıyoruz.
- Daha sonra ocaktan alıp soğumaya bırakıyoruz.
- Bu basamakta üzerine kremayı ekleyip mikserle güzelce çırpıyoruz.
- Kaplara birer kepçe muhallebi den koyuyoruz.
- Kenarlarına bisküvileri diziyoruz.
- Ortasına muz koydum isteyen istediği üzere süsleyebilir.
- Daha sonra tekrar birer kepçe alıyoruz muhallebilimizden.
- Bu formda hoş bir sunum hazırlıyoruz.