Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Peynir Altı Suyuna Çorba

Peynir Altı Suyuna Çorba
0
42

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
peynir-alti-suyuna-corba-5.jpg

Peynir Altı Suyuna Çorba Tanımı İçin Materyaller

  • 4 su bardağı peynir altı suyu
  • 1 tepeleme yemek kaşığı un
  • 1 adet yumurta
  • Yarım limon suyu
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • Tuz
Üzerine
  • Sıvıyağ pulbiber ve nane

Peynir Altı Suyuna Çorba Tanımı Yapılışı

  1. Bütün materyalleri çorba tenceresine alalım.
  2. Çırpıcı yardımıyla bilendırdan çırpalım pütür kalmasın.
  3. Kaynayıncaya kadar daima karıştıralım.
  4. 10 dakika sonra altını kapatalım (kıvamı koyu olursa sıcak su ek edebilirsiniz).
  5. Benim çorbam bu ölçülere nazaran hafif kıvamlı oldu un markasından galiba yarım su bardağı sıcak su daha ek ettim.
  6. Üzerine yağda kızdırılmış pulbiber ve nane ek edelim.
  7. Not Sosu dilerseniz servis yaparken dilerseniz de tencereye ek edebilirsiniz. Bana kalırsa tencerede daha hoş oluyor sosla çorbanın lezzeti yeterlice bütünleşiyor. Afiyet olsun.
 
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt