Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Peynir Soslu Bonfile Et (California Cheese Steak)

Peynir Soslu Bonfile Et (California Cheese Steak)
0
31

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
california-cheese-steak.jpg

Peynir Soslu Bonfile Et (California Cheese Steak) Tanımı İçin Gereçler

  • 4 dilim dana bonfile
  • 500 gram mantar
  • 3 yemek kaşığı knorr fesleğen sos
  • 3 yemek kaşığı knoor 4 peynir sos
  • 3 yemek kaşığı mozeralla peyniri
  • 1 yemek kaşığı parmesan peyniri
  • 1 kutu krema
  • 1 su bardağı süt
  • 4 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı sarımsak tozu
  • Göz kararı tuz

Peynir Soslu Bonfile Et (California Cheese Steak) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Mantarlar için mantarlar yıkanır ve dilimlenmeden, bütün halde kızarmış zeytinyağı içine atılır. Kızarmış mantarlar ocaktan alınmadan 1 yemek kaşığı tereyağı ek edilir ve son sotesi yapılır.
  2. Et için demir döküm tavada etler mühürlenir. Mühürlenen etlere 3 yemek kaşığı tereyağı ek edilir ve isteğe nazaran az, orta, çok pişmiş biçimde tercihe nazaran pişirilir.
  3. Sos için sos tenceresine birinci krema alınır ve üzerine 3 er kaşık (İki paketten toplam 6 kaşık olacak şekilde) sos tozu ek edilir.
    Yoğunluğuna nazaran süt ek edilerek kıvam bulunur. Mozerella, parmesan ve sarımsak tozu eklenerek son haline getirilir.
  4. Pişirilen tüm gereçleri tabağınızın biçimine nazaran yerleştirebilirsiniz. Afiyet olsun.
 
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt