Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Peynir Tabağı

Peynir Tabağı
0
62

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
peynir-tabagi.jpg

• Peynir çeşitleri (Ben kaşar peyniri, üçgen peynir, köy peyniri, beyaz peynir, çeçil peyniri, kars kaşarı kullandım)
  • Süsleme için; ceviz,salam, çörek otu, maydanoz vb…
Peynirlerimizi istediğimiz formda doğrayıp sunum tabağımıza yerleştiriyoruz ve istediğimiz halde süsleme yapıyoruz.

Similar threads

Peynir Tabağı Tanımı İçin Gereçler Çeçil peyniriKaşar peyniriEzine peyniriSüzme peynirİzmir tulumSalamÇörek otuCevizKapya biber Peynir Tabağı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle dilimlenmiş salamları bir bardağın ağız kısmına üst üste diziyoruz. Gül hali...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Ezine peyniri Kaşar peyniri Çeçil peyniri Süzme peynir Labne peynir Bir tutam maydanoz Bir nane sapının baş kısmı İsteğe nazaran zeytin İsteğe nazaran çörekotu Bütün gereçleri dilediğiniz bir tabağa isteğe nazaran kesip gelişi hoş dizin. Kaşar peynir dilimi büyük olduğu için çapraz olarak 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Az tuzlu beyaz peynir Cheddar peyniri Tel peynir Erzurum peyniri Hindi salam Piliç füme salam Minik domatesler Çilek Kornişon salatalık Badem Ceviz Kayısı Kabuklu fıstık Mor üzüm Çubuk kraker Fiyonk kraker Susamlı çubuk kraker Yeşil zeytin Siyah zeytin Turunç reçeli Şekersiz kızılcık püresi Lor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Portakal Aç bitir salam Kaşar peyniri Çubuk peynir Beyaz peynir Çörek otu Pastırma Milföy çubuklar Ben milföyden çubuklar yaptım lakin siz klasik çubuk krakerde seçebilirsiniz :)
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Minik Çıtır Üçgen Börek Tanımı İçin Gereçler 3 adet yufka Sosu için; Yarım su bardağı suYarım su bardağı sıvı yağ2 adet yumurta akı (Sarıları üzerine) İçi için; 1 tabak beyaz peynir bir tabak kaşar peyniri (Karışık) Üzeri için; Susam ve çörek otu Minik Çıtır Üçgen Börek Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,505Konular
982,781Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt