Peynirli Biftek Tarifi İçin Malzemeler
- 5-6 parça biftek
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz
- Karabiber
- 2 adet rondodan geçirilmiş domates
- Eritme peyniri
- 2 yemek kaşığı su
Peynirli Biftek Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tereyağını eritin.
- Biftekleri önlü arkalı mühürleyin. Ve basınçlı tencereye alın.
- Tavada kalan yağı üzerine ilave edin.
- Domatesleri, peyniri baharatları ve az miktarda suyu ilave edip, tencereyi kapatın.
- Etler dağılana kadar pişirin.
- Basıncı kendiliğinden bitene kadar tencereyi açmayın.
- Servis esnasında üzerine ince kıyılmış maydanoz serpip sıcak servis yapın. Afiyet olsun.