Peynirli Halka Soğan Kızartması Tanımı İçin Materyaller
- 2.tane soğan
- 500 gram kaşar peyniri
- 4 tane yumurta
- Yarım su bardağı un
- 1 su bardağı ekmek ufağı (ben fırından hazır aldım olmayan randoda ezerek elde edebilir)
- Kızartmak için sıvı yağ
Peynirli Halka Soğan Kızartması Tanımı Yapılışı
- Birinci olarak soğanlarımı halka halinde kesiyorum.
- Peyniri de ince şeritler halinde kesiyorum.
- Soğanları tek tek bir birinden halka halinde ayırıyorum.
- Bir küçük halka birde büyük halka soğan elime alıyorum.
- İkisinin ortasına kestiğim peyniri modüllere keserek iki soğan halkasının içine yerleştiriyorum.
- Hazırladığım soğan halasını çarptığım yumurtayla beliyorum .
- Yumurtadan çıkarıp ekmek ufağıyla beliyorum tekrar oradan çıkarıyorum .
- Tekrar yumurtayla beliyorum oradan sona unla belliyorum bu süreci iki kez yapıyorum.