Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Peynirli Milföy Külah

Peynirli Milföy Külah
0
25

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
peynirli-milfoy-kulah.jpg

Peynirli Milföy Külah Tanımı İçin Gereçler

• 1 paket büyük milföy
  • 6 adet rulo aparatı
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 2 büyük dilim beyaz peynir
  • 1 tutam maydanoz

Peynirli Milföy Külah Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır

O kadar kolay ki hem sunumu hemde hali ile sunum masalarına şıklık katıcak emin olun.
  1. Öncelikle fırını 200 derecelik ayarda açın ki ısınsın.
  2. Daha sonra bütün olan büyük milföy hamuru nu şerifler halinde üçe yada dörde bölün. Fotoğrafta gördüğünüz rulo aparatı ni her yerde bulabilirsiniz. Onun kenarları açık olmayacak halde bir şeriti sarın. Daha sonra yumurta sarısı ni sürüp fırına verin.
  3. Üstü kızarana kadar pişirin. Daha sonra biraz soğumaya bırakın.
  4. Bizde o ortada iç harcını hazırlayalım. Ben beyaz peynir kullandım çatal e ezdim.
  5. İçine biraz peynirin suyundan ekledim ki sıvı bir kıvam alsın. Biraz sıvı yağ ekledim bir yemek kaşığı kadar.
  6. Daha sonra biraz maydanoz ekledim. Krem şanti pompası ile ezdiğim peynirleri içine hoş ce sıktım.
  7. Daha sonra maydanoz dan tekrardan uç kısmına batırdım.
  8. Ben bunu pastası kreması ile de demedim. Çikolata ile de ancak en hoşu bu oldu. Milföy tuzlu, peynir tuzlu olunca çok hoş bir karışım oldu. Denedikden sonra fotoğraf atmayı unutmayın. ???? Afiyet bal şeker olsun.

858,496Konular
981,723Mesajlar
29,798Kullanıcılar
efecerrah53Son üye
Üst Alt