Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Peynirli Şahane Gözleme (Videolu)

Peynirli Şahane Gözleme (Videolu)
0
62

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66
peynirli-sahane-gozleme-videolu.jpg

Peynirli Şahane Gözleme Tarifi İçin Malzemeler

• 2 adet yufka
  • 250 gram yağlı peynir
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ

Peynirli Şahane Gözleme Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Peynirimizi çatalla bir kabın içerisinde ezelim.
  2. İsterseniz içersine maydanoz vb şeyler katabilirsiniz fakat ben sade seviyorum.
  3. 1 adet yufkayı açalım orta kısmına peynirleri parça parça koyalım ve yanlardan kapatalım.
  4. Tavaya 3 yemek kaşığı sıvı yağ alalım ve altını açalım, biraz ısındıktan sonra gözlememizi koyalım ve altlı üstlü kızarana kadar pişirelim.
  5. Tabağa aldıktan sonra 4 e keselim harika bir kahvaltılık :) afiyet olsun youtube da abone olmayı unutmayın .
Peynirli Şahane Gözleme Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Peynirli Milföy Gözleme Tarifi İçin Malzemeler 12 kare seklinde milföy1 kase un1 kase beyaz peynir1 tutam maydanoz Üzerine sürmek için 2 yemek kaşığı tereyağUn Peynirli Milföy Gözleme Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Size sabah kahvaltısında veya ani bir misafiriniz geldiğinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Pratik Patatesli Peynirli Gözleme Tarifi İçin Malzemeler 4 adet hazır yufka Peynirli için; 1 su bardağı lor peyniri ve beyaz peynir (Ben köy peyniri ekledim)MaydanozTuz Patatesli için; 2 adet patatesMaydanozTuzKarabiber Yufkaları ıslatmak için; Yarım su bardağı sütYarım su bardağı sıvı yağ1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Hazır Yufka İle Peynirli Gözleme Tanımı İçin Materyaller 3 adet yufka İç harcı için; 200g beyaz peynir1 tutam maydanoz Yufkaların üzerine sürmek için; Sıvı yağ Hazır Yufka İle Peynirli Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Peynirimizi bir kasenin içine koyalım ve ince ince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Patatesli Gözleme Tarifi İçin Malzemeler 5 adet büyük boy patates1 kilo yufka (6adet)Yarım çay bardağı sıvıyağ1 orta boy soğanYarım demet maydanozTuz, karabiber, pul biber(isteğe bağlı) Patatesli Gözleme Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle patateslerimizi haşlayalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Sebzeli Gözleme (Videolu) Tanımı İçin Gereçler 1 adet yufka3 sap taze soğan5-6 sap taze nane1 kibrit kutusu kadar peynirYarım domates2 yemek kaşığı sıvı yağ Sebzeli Gözleme (Videolu) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yufkayı geniş tezgaha serelim. Üzerine bir fırça yardımı ile yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,477Konular
981,281Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt