Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Peynirli Tava Böreği

Peynirli Tava Böreği
0
31

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
peynirli-tava-boregi.jpg

Peynirli Tava Böreği Tanımı İçin Gereçler

• 2-3 adet yufka
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı süt ,yoğurt karışımı (ikisinden biri de olur)
  • Biraz tuz
  • 1 yumurta
  • Peynir

Peynirli Tava Böreği Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Uygun yayvan bir tavayı yağladım.
  2. Yufkaları ortalarına sostan 3 er 4 er dökerek koydum.
  3. Peyniri yaydım yufka kenarlarını ortalarına sos dökerek üzerine kapattım.
  4. Orta kısık ateşte alt üst pişirdim.

Similar threads

Pratik Peynirli Tava Böreği Tanımı İçin Gereçler 2 adet yufka Sosu için: Yarım su bardağı sütYarım su bardağı su1 adet yumurta1 tatlı kaşığı tuz İç harcı için: 1 kase peynirYarım demet maydonoz Pratik Peynirli Tava Böreği Tanımı Yapılışı 1 tane yufkamızı tavamızın tabanına serelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Tava Böreği Tanımı İçin Gereçler 2 adet yufka5 yemek kaşığı yoğurt1 adet yumurtaYarım çay bardağı sıvı yağYarım çay bardağı sade soda İçi için: Beyaz peynirKaşar peyniriİsteğe bağlı maydanoz Tava Böreği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Bir kasede sıvı yağ yumurta yoğurt soda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Kolay Tava Böreği Peynirli (20 Dk) Tanımı İçin Materyaller 3 adet yufka1 adet yumurta3 yemek kaşığı yoğurtYarım çay bardağı sütYarım çay kaşığı tuz (peynir tuzsuz ise)Yarım çay bardağı sıvı yağ (küçük boy)2 kase kaşar peynir3 yemek kaşığı labneYarım şişe soda Kolay Tava Böreği Peynirli (20 Dk)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Tava Böreği (Elde Açma Yufka İle) Tanımı İçin Malzemeler Yufkası için; 1 su bardağı ılık süt1 çay kaşığı tuzYaklaşık 2 su bardağı un İç harcı için ; 1 su bardağı kaşar1 su bardağı tulum peynir Aralara sürmek için; 1 kase su ve sıvı yağÇay kaşığı ucuyla cep sodasıTavayı yağlamak için biraz bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Tava Böreği Tanımı İçin Materyaller Dileğe nazaran kaşar peyniri ve beyaz peynir ölçüsü kendinize nazaran ayarlayabilirsiniz1/2 (yarım) çay bardağı süt1/2 (yarım) soda1 yemek kaşığı yoğurt1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı2 adet günlük yufka1 tutam maydanoz1 yemek kaşığı tereyağı Tava Böreği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt