Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Peynirli Taze Soğanlı Omlet

Peynirli Taze Soğanlı Omlet
0
86

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Peynirli Taze Soğanlı Omlet Tanımı İçin Malzemeler

• 2 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1-2 kol taze soğan (yeşil kısmı – ben frenk soğanı kulandım)
  • Damak zevkinize nazaran rende kaşar, tulum peyniri yada top peynir
  • Tuz pul biber

Peynirli Taze Soğanlı Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Tarif denmez aslında ancak bazen aklımıza gelmez. Görüncede eee haydi deneyeyim deriz bu türlü bir tanım olabilir zira çok lezzetli.
  1. Yumurtaları bir kasede 2-3 dakika çatalla çırpın (daha yumuşak olur).
  2. İnce ince doğradığınız taze soğanı ve baharatı ekleyin karıştırın.
  3. Teflon tavaya tereyağını ekleyin erimesini bekleyin yumurtayı tavaya dökün. Daha sıvıyken biraz tavanın içinde yayın.
  4. Hafif pişmeye başlarken peyniri omletin yarısına serpiştirin.
  5. Omletin üst tarafı da sertleşmeye başlayınca omleti peynirli tarafa gerçek kapatın.
  6. Altını neredeyse kısın ki altı yanmasın peynirin erimesi için daha sonra birde omleti öbür tarafa gerçek çevirin.Afiyet olsun.
Peynirli Taze Soğanlı Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Taze Soğanlı Omlet Tanımı İçin Gereçler 4 adet yumurta3 sap taze soğan3 yemek kaşığı sıvı yağ (Yarım yemek kaşığı tereyağ da kullanılabilir)1 yemek kaşığı sütGereğince tuzBiraz ufalanmış beyaz peynir (Çocuklar omlette peynir sevmediklerinden eklemedim)Çay kaşığının ucuyla çok az karabiber Taze...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Börek Tadında Peynirli Puf Omlet Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yumurta1 çay kaşığı kabartma tozu2 yemek kaşığı süt (Yoksa su ekleyin)Tuz, karabiber1 yemek kaşığı tereyağ (Pişirmek için)Kaşar peyniri yahut eriyen öbür peynir Börek Tadında Peynirli Puf Omlet Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Ispanaklı, Peynirli Omlet Tanımı İçin Gereçler 1 yemek kaşığı zeytinyağı1 dilim erimeyen beyaz peynir (ben ekici beyaz peynir kullandım)2 avuç kadar ıspanak sapı3 yumurtaTuzKarabiber Ayran için; Taze naneYoğurt Ispanaklı, Peynirli Omlet Tanımı Yapılışı Zeytinyağını tavada kızdırın. Üzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Beyaz Peynirli Yeşillikli Omlet Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta4-5 dal maydanoz2 dal dereotuYarım kalıp beyaz peynirPul biberTuz (Peynirin tuzuna göre ayarlayın tuzluysa hiç atmayın) Beyaz Peynirli Yeşillikli Omlet Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır 3 adet yumurtayı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Gyeranmari (Rulo Sarılmış) Omlet Tanımı İçin Gereçler 6 adet yumurta1 adet kırmızı soğan3-4 kısım taze soğan1 adet uzun sosis(zorunlu değil)1 küçük kase kaşar peyniriTuzTereyağ Gyeranmari (Rulo Sarılmış) Omlet Tanımı Yapılışı Kırmızı soğan, taze soğan ve dişiler küçük ebatlarda doğranır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,312Kullanıcılar
aarassqeSon üye
Üst Alt