Peynirli Ve Kahveli Mus nasıl yapılır
Peynirli Ve Kahveli Mus yapılışı resimli
Peynirli Ve Kahveli Mus icin gerekli olan malzemeler
67 kucuk hazır beze
2 dilim hazır kek
Yarım cay bardağı kahve likoru
100 gr bitler cikolata
25 su bardağı krema
1 yemek kaşığı pudraşeker
25 cikolata kaplamalı fındık
2 yemek kaşığı cekilmiş fındık
Mus icin
1 su bardağı sut
Yarım kahve fincanı kakao
1 cay bardağı tozşeker
2 yemek kaşığı granul kahve
2 yumurta sarısı
3 yemek kaşığı sade jole
150 gr labne peyniri
2 yumurta akı
3 yemek kaşığı bal
Tuz
imagespeynirlivekahvelimustarifiresimli5ad4008abb399
Peynirli Ve Kahveli Mus yapılışı ;
Sut, kakao, şeker ve kahveyi tencerede karıştırın Yumurta sarılarını ekleyip cırpın ve pişirin Ateşten alıp joleyi ekleyin Ilınınca labne peynirini ilave edin Yumurta aklarını mikserle cırpın Balı ısıtıp aklara ilave edin Kısık ateşle benmari usulu yumuşak ve kıvamlı bir krema haline gelinceye kadar cırpmaya devam edin Hazırladığınız kahveli karışıma azar azar yedirerek ekleyin Bezeleri ufalayın Kek dilimlerini kucuk kucuk doğrayın Cikolatayı ufalayıp benmari usulu ısıtılan 1 bardak kremada eritin Kalan kremayı ayrı bir kapta pudraşeker ile cırpın Yarısından fazlasını 6 servis kasesine paylaştırın Uzerini kek dilimleriyle kaplayıp kahve likoru ile ıslatın Sırasıyla cikolatalı krema, beze, kalan mus ve pudra şekerli kremayı ilave edin Cikolata kaplamalı fındık ve cekilmiş fındıkla susleyip buzlukta 1 saat bekletin ve ardından servis yapın Afiyet olsun
Peynirli Ve Kahveli Mus yapılışı resimli
Peynirli Ve Kahveli Mus icin gerekli olan malzemeler
67 kucuk hazır beze
2 dilim hazır kek
Yarım cay bardağı kahve likoru
100 gr bitler cikolata
25 su bardağı krema
1 yemek kaşığı pudraşeker
25 cikolata kaplamalı fındık
2 yemek kaşığı cekilmiş fındık
Mus icin
1 su bardağı sut
Yarım kahve fincanı kakao
1 cay bardağı tozşeker
2 yemek kaşığı granul kahve
2 yumurta sarısı
3 yemek kaşığı sade jole
150 gr labne peyniri
2 yumurta akı
3 yemek kaşığı bal
Tuz
imagespeynirlivekahvelimustarifiresimli5ad4008abb399
Peynirli Ve Kahveli Mus yapılışı ;
Sut, kakao, şeker ve kahveyi tencerede karıştırın Yumurta sarılarını ekleyip cırpın ve pişirin Ateşten alıp joleyi ekleyin Ilınınca labne peynirini ilave edin Yumurta aklarını mikserle cırpın Balı ısıtıp aklara ilave edin Kısık ateşle benmari usulu yumuşak ve kıvamlı bir krema haline gelinceye kadar cırpmaya devam edin Hazırladığınız kahveli karışıma azar azar yedirerek ekleyin Bezeleri ufalayın Kek dilimlerini kucuk kucuk doğrayın Cikolatayı ufalayıp benmari usulu ısıtılan 1 bardak kremada eritin Kalan kremayı ayrı bir kapta pudraşeker ile cırpın Yarısından fazlasını 6 servis kasesine paylaştırın Uzerini kek dilimleriyle kaplayıp kahve likoru ile ıslatın Sırasıyla cikolatalı krema, beze, kalan mus ve pudra şekerli kremayı ilave edin Cikolata kaplamalı fındık ve cekilmiş fındıkla susleyip buzlukta 1 saat bekletin ve ardından servis yapın Afiyet olsun