
Peynirli Yumurtali Ekmek Tanımı İçin Materyaller
- Yarım ekmek
- 2 adet yumurta
- 1 yemek kaşığı beyaz peynir
- Göz kararı tuz
- 1 tutam maydanoz
- Çeyrek çay bardağı sıvı yağ
Peynirli Yumurtali Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Ekmekleri ince ince dilimleyelim.
- Robotun içine iki yumurta, peyniri ve güzelce yıkadığımız maydanozu, tuzu ek edip güzelce robottan çekelim.
- Daha sonra bu karışımı tabağa alalım ve ince ince dilimlediğimiz ekmekleri bu harca bulayalım.
- Yağ koyduğumuz düzgünce kızdırdığımız tavada orta ateşte güzelce önünü gerisini pişirelim.
- Sıcak servis edelim deneyecek olacaklara afiyet olsun.