![peynirli-zarf-boregi-10.jpg](https://i.nefisyemektarifleri.com/2021/03/31/peynirli-zarf-boregi-10.jpg)
Peynirli Zarf Böreği Tanımı İçin Materyaller
- 5 su bardağı un
- Dileğe nazaran tuz
- Yeteri kadar su
- Yeteri kadar sıvı yağ
- 1 büyük kase peynir
- Açmak için un
Peynirli Zarf Böreği Tanımı Yapılışı
- Bir kaba un tuz koyup denetimli su ekleyerek yoğrulur.
- Pişirilecek tavaya nazaran bezeler hazırlanır benim teflon tepsi ona nazaran olağan portakal büyüklüğü bezeler yaptım.
- Bezelerin her birini açıp yağlanır fotoğraftaki üzere peynir konup fotoğraftaki üzere katlanır tekrar yağlanıp fotoğraftaki üzere kapatılır.
- Ocakta her iki tarafını yağlayarak kızarana kadar pişirilir. Deneyenlere afiyet olsun ????????????.