Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Philips Airfryer Xxl Hamburger Köftesi

Philips Airfryer Xxl Hamburger Köftesi
0
75

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
philips-airfryer-xxl-hamburger-koftesi.jpg

Philips Airfryer Xxl Hamburger Köftesi Tarifi İçin Malzemeler

• 500 gram kıyma
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı galeta unu
  • 1 yemek kaşığı hardal
  • 1 yemek kaşığı pekmez

Philips Airfryer Xxl Hamburger Köftesi Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kıyma, yumurta, pekmez, hardal, galeta unu, tuz ve karabiberi güzelce yoğurup parçalara ayırıyoruz.
  2. Ben hamburger köftesini ince yapıyorum siz isterseniz daha büyük parçalar ile kalın hamburger köftesi yapabilirsiniz.
  3. Köfte harcını şekillendirdikten sonra airfryeri 200 derece 10 dakika olarak ayarlayıp pişiyoruz. Afiyet olsun.
Philips Airfryer Xxl Hamburger Köftesi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Philips Airfryer Xxl İle Köfte Patates Havuç Denemesi Tarifi İçin Malzemeler Köfte malzemeleri; 500 gram dana kıyma1 adet yumurta1 adet soğan2 diş sarımsakYarım çay bardağı galeta veya ekmek içi1 çay kaşığının ucu ile karbonatYarım demet maydanoz1 çay kaşığı kırmızı toz biber1 çay kaşığı pul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Philips Airfryer Xxl İle Sigara Böreği Tarifi İçin Malzemeler 1 pakey yufkaYeteri kadar kaşarSu1 yemek kaşığı yağ Philips Airfryer Xxl İle Sigara Böreği Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yufkaları üçgen kesiyoruz. Ben hazır üçgen yufka kullandım dilerseniz sizde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
Airfryer Xxl Soslu Tavuk Tarifi İçin Malzemeler 750 gram tavuk gögüsKnorr mangal lezzeti2 yemek kaşığı yoğurt Airfryer Xxl Soslu Tavuk Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavukları dilimliyoruz. Bir kaba alıp knorr mangal lezzetini ve yoğurdunu ekleyip karıştırıyoruz. Vaktiniz var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Ev İmali Hamburger Köftesi İle Hamburger Tanımı İçin Malzemeler 500 gram kıyma1 çay kaşığı tuz1 yemek kaşığı hardal1 yemek kaşığı pekmez1 çay kaşığı kırmızı toz biber1 çay kaşığı karabiberYarım çay kaşığı kekik1 adet yumurta1 çay bardağı galeta unuCheddar peyniri (İsteğe bağlı)Hamburger ekmeği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
En sevdiğiniz yiyecekleri çok az yağ ile veya hiç yağ olmadan, sıcak havayla kızartmanıza olanak tanıyan Philips Airfryer XXL Fritöz inceleme videosu ile sizlerleyiz. Philips Airfryer XXL Fritöz inceleme! Philips Avance Collection Airfryer XXL Fritöz satın almak için buraya tıklayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt