Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

philips dvd rw 1660K/00

philips dvd rw 1660K/00

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
arkadaşlar merhaba ben philips dvd rw 1660K00 aldım fakat yazılıp silinebilir cd deki bilgileri bir türlü silemiyorum bazı dolu cd leri takıyorum içinde veri olmasına rağmen görmüyor bazı dvdleri yazamıyorum bazı cd leri yazıp okuyamıyorum garantili olduğu için servise gönderdim firmaya email attım bişey yok bazı medyaları tanımayabilir normaldir dediler son frimware leri yükledim ama ıııh olmuyor kutudan çıkan neroyu da yükledim başka burn programlarınıda yükledim olmadı dert satın aldık yani bu nasıl olur arkadaşlar her media için ayrı bir cdrw ayrı dvdrw mi alacaz yoksa bilenler bunun bir çözüm yolu varmı cevaplayanlara şimdiden teşekkür

Similar threads

İstanbul Kadıköyde Inter PC ocak ayı Boyunca bir kampanya başlatmışVe aşağıda özellkileri görülen DVD RW yi 53 $ + KDV ye satıyor (Ürün sıfır ve 2 sene garantiliymiş) Ben almayı düşünüyorum Karakteristik PHILIPS 1640B 85GB SİYAH OEM Arabirim IDE Kategori DVDRW Ortalama Erişim Hızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
selamlar herkese şimdi ben bu dvd writer alacağım ama daha tam karar veremedim 1620K ve 1640K konusu fena halde kafanızı karıştırabilir, açıkçası biz de ilk başta incelediğimiz ürünün 1620 mi yoksa 1640'mı olduğunu anlamakta zorlandık Kutunun üzerinde hem 1640, hem de 1620 ifadeleri geçiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
ADSL Asymmteric Digital Subscriber Line: Asitmetrik Sayısal Abone Hattı DSL teknolojisinin bir çeşidir Upstream ve downstream hızları bambaşka, yani asimetrik olan DSL teknolojisidir Sürekli Internet bağlantısı sunar Yani 724 Internet'e bağlanabilirsiniz Telefon hattının ses için kullanılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Bluray Disc (BD) Nedir? blu ray şoför nedir blu ray disc read nedir bd rom sürücüsü bd rom sürücüsü Data depolama ve taşıma son zamanların en büyük sorunu Gün geçtikçe bilgi miktarı artıyor ve aynı oranda büyüyen veriler hafızalara sığmıyor Artık dosyalar yalnızca metin tabanlı da değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt