Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Photoshop dersi-Objeyi ön plana çıkarma

Photoshop dersi-Objeyi ön plana çıkarma
0
123

Similar threads

Bu dersimizde iki resimnasıl birleştirilir ve nasıl imza haline getirilir bunu göreceğizAslında oldukça kolay bir işlemİşte bu çalışmam başta Aysel ve diğer tüm Sawyer'cılar için (kendimi pat diye nedense nikah salonunda gibi hissettim) İşte son hali Aysel için (resimdeki brush...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
objeyi ön plana çıkartma photoshop photoshopta objeyi ön plana tümdengelim resimli anlatım Herhangi bir fotoğrafta tek bir nesneyi gözler önüne sermek mi istiyorsunuz? Herkesin ilgi odağı tek bir nokta mı olsun? Photoshop size asistan olmaya hazırlanmış Önce bir fotoğraf seçelim Lasso...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Photoshop ile İstediğimiz Bölgeyi Renklendirmek Merhaba arkadaşlar; Bu dersimizde tekrar mail kutumuza ısrarla gelen bir konuyu anlatacağızZaten fazla ilgiden nedeniyle posta kutu dolmuş durumda Neyse Photoshop ile fotoğrafta istediğimiz bölgeyi renkli bırakıp, istediğimiz bölgeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
objeyi on plana cıkartma photoshop photoshopta objeyi on plana cıkarma resimli anlatım Herhangi bir fotoğrafta tek bir nesneyi gozler onune sermek mi istiyorsunuz? Herkesin ilgi odağı tek bir nokta mı olsun? Photoshop size yardımcı olmaya hazır Once bir resim secelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Photoshop ile bir nesne nasıl ön plana çıkartılır Photoshopla nesneyi öne sonuç 1Ilk Olarak Photoshopta nesneyi önplana çıkaracağımız resminizi açalım 2Ardından resmin içinde vurgudan etkilenmemesini istediğimiz yeri seçim araçlarıyla seçiyoruz 3Sonradan Q tuşuna basara Quickmask...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,505Konular
982,715Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt