Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Photoshop İle Logo Tasarımı

Photoshop İle Logo Tasarımı
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Photoshop İle Logo Tasarımı Nasıl Yapılır?
Photoshop İle Logo Tasarımı Anlatımı
Photoshop İle Logo Tasarımı Videolu Anlatım

Bugunki dersimizde photoshop logo tasarımı nasıl yapılır onu anlatmaya calışıcağız Aşağıdaki videoyu dikkatlice izlerseniz photoshop ile logo tasarımı hakkında fikre sahip olabilirsiniz
Hepinize kolay gelsin

Similar threads

Photoshop İle Logo Tasarımı Nasıl Yapılır? Photoshop İle Logo Tasarımı Anlatımı Photoshop İle Logo Tasarımı Videolu Anlatım Bugünki dersimizde photoshop logo tasarımı nasıl yapılır onu anlatmaya çalışıcağız Aşağıdaki videoyu dikkatlice izlerseniz photoshop ile logo tasarımı hakkında fikre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Photoshop ile logo yapımı Photoshop ile logo ve banner yapmak Logo nasıl yapılır photoshop Oncelikle soylemeliyim bu iş hayal gucunuze bakar biraz once kafanızda sekıllendırın sonrası kolay zaten 1 600*200pxl boyutlarında calışma alanı acalım Beyaz olsun 2 “pen tool ile şeklimizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Photoshop İle nasıl logo yapılır Photoshop İle Logo Yapımı resimli anlatım Photoshop ile logo mu yapmak istiyorsunuz? aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli imagesphotoshopilelogoyapmak5b04890aa0b78gif 1) Oncelikle photoshopda filenew ile yeni bir sayfa acalım 2) Ardından yazı yazma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
photoshop ile buton yapmak, photoshop buton yapımı, photoshop buton yapma, photoshopta buton yapımı Photoshopla web sitesine nasıl buton yapılır?Photoshop İle Buton Yapma İlk aşamada boyutları bir buton oluşturacak şekilde File New seceneği ile yeni bir sayfa acılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Puruzsuz Cilt Photoshop İle Photoshopla Puruzsuz Cilt Photoshop Dersleri Photoshopta Puruzsuz Cilt Videolu Anlatım Evet Arkadaşlar bugunku Photoshop dersimizde sizlere Photoshop İle Puruzsuz Cilt nasıl yapılır, Photoshop İle Puruzsuz Cilt uygulaması icin videolu anlatım sunuyoruz
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,460Konular
981,107Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt