Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pide Üstü Soslu Et

Pide Üstü Soslu Et
0
48

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80

Pide Üstü Soslu Et Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram kuşbaşı et
  • 1 adet soğan
  • 1 yemek kaşık biber salçası
  • 2 yemek kaşık salça
  • 2 büyük patates
  • 1,5 ince pide
  • 2 yemek kaşığı tereyağ

Pide Üstü Soslu Et Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak kuşbaşı etimi pişiriyorum.
  2. Piştikten sonra soğanları ve biberleri ekliyorum.
  3. Soğanlar ve biberler öldükten sonra üzerini salçayı ekliyorum.
  4. Biraz kavurduktan sonra üzerine bir çay bardağı sıcak su ekliyorum ve piştikten sonra altını kapatıp bırakıyorum.
  5. Patatesleri soyduktan sonra ince ince doğruyorum ve kızartıyorum.
  6. Pideleri mi küçük küçük doğruyorum.
  7. Tereyağını ısıtıyorum.
  8. Küçük küçük doğranan pidelerin üzerine tereyağını döküyorum.
  9. Üzerine patatesleri ekliyorum ve en son olarak soslu etimi döküyorum. Afiyet olsun.
Pide Üstü Soslu Et Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt