teknolojiuzmani
FD Üye
Pilav Eşliğinde Etli Nohut Tanımı İçin Malzemeler
- ️1 kutu haşlanmış nohut
- ️300 gram dana eti
- ️1 adet soğan
- ️1 yemek kaşığı domates salçası
- ️2 tatlı kaşığı vegeta yahut tuz
- ️1 tatlı kaşığı karabiber
- ️2 yemek kaşığı tereyağı
Pilav Eşliğinde Etli Nohut Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Eti bir tencereye koyun ve yaklaşık 1 litre suda kaynatın.
- Kaynattıktan sonra,soğanlarla birlikte tereyağında soteleyin.
- 1 yemek kaşığı salça ekleyin ve karıştırın.
- Nohutları ekleyip tuz ve karabiberle tatlandırın.
- 1,5 lt kaynar su ekleyin ve kısık ateşte yaklaşık 45 dakika pişirin.