Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pilav Tarifi

Pilav Tarifi
0
53

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
pilav-tarifi.jpg

Pilav Tanımı İçin Materyaller

  • 2,5 su bardağı pirinç
  • 1 çay bardağı arpa şehriye
  • 1 çay bardağı yarım sıvı yağ
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 3-4 su bardağı sıcak su
Üzeri için:
  • 3 çorba kaşığı tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Pilav Tanımı Yapılışı

  1. Leğende tuzlu suda 10 dakika pirinçleri bekletip süzün.
  2. Tencerede sıvı yağını koyup arpa şehriyeli kavurun.
  3. Pirinçleri ekleyip 15-20 dakika kavurun.
  4. Kaynamış suyu boşaltın.
  5. Tuz ve tereyağını ekleyin.
  6. Suyu çekilince altını kapatın.
  7. Bir örtü ile sarın.Yarım saat dinlendirin.
Afiyetle olsun.
 
858,499Konular
982,591Mesajlar
30,358Kullanıcılar
jackgragassSon üye
Üst Alt