Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pilav Üstü Kuşbaşı Et

Pilav Üstü Kuşbaşı Et
0
108

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Pilav Üstü Kuşbaşı Et Tanımı İçin Malzemeler

• 500 gram kuşbaşı et (kuzu eti )
  • 2 su bardağı pirinç
  • 2 su bardağı su(et suyu )kullandım
  • 2 yemek kaşığı arpa şehriye
  • Tuz

Pilav Üstü Kuşbaşı Et Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle kuşbaşı etimi 3 su bardağı su ile düdüklüde 35 dakika kaynattım.
  2. Kaynayan etimin suyunu ayırdım pilavda kullanmak için.
  3. Tencereye arpa şehriyeyi kızarana kadar kavurdum .
  4. Kavrulduktan sonra yıkadım.
  5. Pirinçleri ekledim ,tuzu katıp üstüne 2 su bardağı et suyu ekledim.
  6. Piştikten sonra altını kapattım .
  7. Kaynattığım etin üstüne pul biber ve dilek ettiğiniz baharatları ekleyip kızarttım.
  8. Dinlenmiş olan pilavımın üstüne bıraktım afiyet olsun ????.
Pilav Üstü Kuşbaşı Et Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Pilav Üstü Lokum Et Tarifi İçin Malzemeler Yarım kilo kuşbaşı et1 su bardağı pirinç3 yemek kaşığı arpa şehriyeTereyağıSıvıyağıKarabiberTuz Pilav Üstü Lokum Et Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle kuşbaşı etimizi suyunu bırakıp çekinceye kadar düdüklüde kavuruyoruz iyice...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Pilav Üstü Kavurma Tarifi İçin Malzemeler 1,5 su bardağı pirinç1,5 su bardağı et suyuYarım kilo kuşbaşı et1,5 yemek kaşığı tereyağı1 çay kaşığı kimyon1 çay kaşığı pulbiber2 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber Pilav Üstü Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bir buçuk su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Tavuklu Pilav Tam Ölçü Tanımı İçin Gereçler 3 su bardağı pirinç500 gram tavuk göğsü3 yemek kaşığı yağ1 tatlı kaşığı tuz6 su bardağı suYarım su bardağı arpa şehriye Tavuklu Pilav Tam Ölçü Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Birinci evvel pirinçleri derin bir kaba koydum üzerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Pide Üstü Soslu Et Tanımı İçin Malzemeler 300 gram kuşbaşı et1 adet soğan1 yemek kaşık biber salçası2 yemek kaşık salça2 büyük patates1,5 ince pide2 yemek kaşığı tereyağ Pide Üstü Soslu Et Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak kuşbaşı etimi pişiriyorum. Piştikten sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Pilav Üstü Et Kavurma Tanımı İçin Gereçler 1 kg evvelden marine edilmiş dana kuş başı yağlı karalı cinsten Etin Marinesi İçin Yarım çay bardağı süt1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığının yarısı karabiber2 çay kaşığı pul biber1 tatlı kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı biber salçası1 çay kaşığı nane1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,310Kullanıcılar
Agony121213Son üye
Üst Alt