Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pilav Üstü Tavuk

Pilav Üstü Tavuk
0
35

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
pilav-ustu-tavuk.jpg

Pilav Üstü Tavuk Tanımı İçin Gereçler


Üzeri İçin
  • 500 gram tavuk göğsü
İçi İçin
  • 2 su bardağı bulgur
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 su bardağı tavuk suyu
  • 2 su bardağı sıcak su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1, 5 çay kaşığı taze çekilmiş tane karabiber

Pilav Üstü Tavuk Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Pirinçleri güzelce kadar yıkayın ve pilavınızı pişirene kadar ılık su içerisinde bekletmeye devam edin. Tavuğu bir tencereye koyup üzerini geçecek kadar su ekledikten sonra yeterlice haşlanana kadar pişirin. Akabinde hafif soğuduktan sonra didikleyin.
  2. Bir pilav tenceresinde tereyağını eritin ve üzerine pirinçleri ekleyip birkaç dakika kavurun. Daha sonra, pirinçlerin üzerine didiklediğiniz tavuk etlerini ekleyin.
  3. Tavuk suyu ve kaynamış suyu da ekledikten sonra tuz ve karabiberi ek edip yavaşça karıştırın ve.
  4. Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pişirin.
  5. Pilav pişerken ortada tahta kaşık yardımıyla yavaşça karıştırın. Pilav suyunu çekince ocağı kapatın ve tencerenin kapağının altına bir kağıt havlu koyarak demlenmeye bırakın. Pilavınız demlenince servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!.
 
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt