Pırasa Ve Kaşarlı Gözleme Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yufka
- 1 ölçü kaşar peyniri
- 3 kısım pırasa
- 1 yemek kaşığı salça
- Zeytinyağ
- Tuz
- Karabiber
- Tereyağ
Pırasa Ve Kaşarlı Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle pırasaları minik minik kıyıp, zeytinyağ ile kavuruyoruz.
- İçine salçamızı, baharatımızı ve tuzumuzu ekleyip biraz daha kavurup soğumaya bırakıyoruz.
- Kaşar peynirimizi rendeliyoruz.
- Yufkalarımızı açıp, içini döşüyoruz.
- Az tereyağ ekleyerek pişiriyoruz.
- Ben yufkaları ortadan ikiye bölüp 6 adet gözleme elde ettim. Böylelikle bol materyal az yufka oldu. Dilerseniz siz bütün yufkadan yapabilirsiniz ???? afiyet olsun????.