Pırasalı Somon (Ek Gıda) Tanımı İçin Materyaller
- 1 küçük uzunluk kabak
- 1 kısım pırasa
- 1 ceviz büyüklüğünde somon balığı
- 1 çay kaşığı bebek zeytinyağı
Pırasalı Somon (Ek Gıda) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Evvel pırasayı, kabağı güzelce akan suyun altında yıkayalım akabinde doğrayalım halka halka.
- Buharda pişiricimizi hazırlayıp sepete kesilenleri koyalım. Somonuda ekledikten sonra orta derecede buharda pişirelim.
- Pişirdikten sonra düz bir tabakta çatalın karşıtıyla ezelim hepsini ve karıştıralım.
- Zeytinyağını ekledikten sonra sonra pırasalı somonumuz servise hazır. Bebişlere afiyet olsun .