Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pire Otunun Faydaları

Pire Otunun Faydaları
0
122

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
pire otunun yararları
Pire Otunun Faydaları
Pire Otu (Tanacetum coccineum): 70 cm'e kadar boylanabilen, pembemsi çiçekli, fazla takvim, bariz kokulu, otsu bir bitkidir En etkin maddesi piretrin adlı haşere öldürücü etkilere sahip maddedir Hem, uçucu ve değişmez yağ ile reçine içerir

Pire Otunun Faydaları ve Tıbbi Etkileri: Haşere öldürücü etkilere sahiptir Bit, pire ve kene gibi zararlılardan kurtulmaya yardımcı olur Sivilce ve kaşıntılı cilt hastalıklarına aleyhinde da faydalıdır

Pire Otu Nasıl Kullanılır? Çiçekli bitki kurutulup toz haline getirildikten sonra kullanılır Böcek öldürücü olarak kullanımı yaygındır Toz halinde bit, pire ve böceklerin olduğu yere serpilir *

Similar threads

Oltu Otu (Tanacetum coccineum): Yaz başlarında pembemsi renkte çiçekler açan, 70 cm boylarında, tüylü ve otsu bir bitkidirpire otu olarak da bilinir Uçucu ve sabit yağ, reçine ve piretrin adlı maddeleri içerir Oltu Otunun Faydaları ve Tıbbi Etkileri: Haşere öldürücü etkileri vardır Oltu Otu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
pire otunun yararları Pire Otunun Faydaları Pire Otu (Tanacetum coccineum): 70 cm'e kadar boylanabilen, pembemsi cicekli, cok yıllık, keskin kokulu, otsu bir bitkidir En etkin maddesi piretrin adlı bocek oldurucu etkilere sahip maddedir Ayrıca, ucucu ve sabit yağ ile recine icerir Pire...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Oltuotu (pembe Pireotu) faydaları Oltuotu (pembe pireotu) : Bilesikgiller familyasindan; Dogu Anadoluda yetisen, 60 cm değin boyunda, çok yillik otsu bir bitkidir Gövdesi düşey ve seyrek tüylüdür Çiçekleri dil şeklinde olup, gül rengindedir Içeriginde piretrin vardir Kaslı bir haşere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Oltu Otu (Tanacetum coccineum): Yaz başlarında pembemsi renkte cicekler acan, 70 cm boylarında, tuylu ve otsu bir bitkidirpire otu olarak da bilinir Ucucu ve sabit yağ, recine ve piretrin adlı maddeleri icerir Oltu Otunun Faydaları ve Tıbbi Etkileri: Bocek oldurucu etkileri vardır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Bit otu,Bitotu yağı,Bitotunun Faydaları,Bit otu yararları, Bit Otu: Bir metreye değin uzayabilen, mor renkte çiçekler açan, iki takvim, otsu bir bitkidir Hazeran veya Hezaren olarak da bilinir İçerisinde farklı alanlara yönlendirilmiş alkaloitler, değişmez ve uçucu bir yağ bulunur Bit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,475Konular
981,238Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt