Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pirinçli Pırasa Yemeği

Pirinçli Pırasa Yemeği
0
23

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
pirincli-pirasa-yemegi.jpg

Pirinçli Pırasa Yemeği Tarifi İçin Malzemeler

• 500 gram pırasa
  • 1 adet havuç
  • 3 adet domates
  • Yarım yemek kaşığı salça
  • Çeyrek çay bardağı zeytinyağı
  • 1,5 su bardağı su
  • Yarım çay bardağı pirinç

Pirinçli Pırasa Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Pırasalarımızı güzelce yıkayıp dilediğimiz boyutta doğrayalım.
  2. Havuçları ince yuvarlaklar halinde doğrayalım.
  3. Tavaya zeytinyağımızı alalım ve üzerine rendelediğimiz domatesleri ilave edelim biraz soteleyip salçayı ilave edelim.
  4. Daha sonra pırasa ve havuçları ilave edip biraz daha kavuralım.
  5. Pirinçleri ilave edip kavurmaya devam edelim.
  6. Suyunu ve tuzunu ilave edip kapağını kapatalım ve kısık ateşte sebzeler pişesiye kadar pişirelim.
Afiyet olsun????.

Pirinçli Pırasa Yemeği Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Ekşili Pirinçli Zeytinyağlı Pırasa (Pırasa Yemeyenler Bile Yiyecek) Tarifi İçin Malzemeler 500 gram pırasa2 adet küçük havuç ya da 1 büyük havuç4 yemek kaşığı pirinç4-5 yemek kaşığı zeytinyağı1 yemek kaşığı salça1 küçük limon1 çay kaşığı şeker1 tatlı kaşığı tuz Ekşili Pirinçli Zeytinyağlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Pırasa Yemeği (Pirinçli) Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo pırasa1 adet soğan1 diş sarımsak1 tane havuç1 yemek kaşığı domates-biber salçası2 yemek kaşığı domates konserve2 yemek kaşığı pirinçZeytinyağıTuzKarabiber Pırasa Yemeği (Pirinçli) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Pırasaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Pirinçli Pırasa Tanımı İçin Malzemeler 1 kilo pırasa2 adet havuç1 yemek kaşığı biber salçası1 yemek kaşığı domates salçası1 su bardağı zeytinyağ1 çay bardağı pirinçTuz Pirinçli Pırasa Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Pırasalarımızı yemeklik doğrayıp yıkayalım. Havuçlarımızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Pirinçli Pırasa Yemeği Tarifi İçin Malzemeler Yarım kilo pırasa1 adet kuru soğan2 adet havuçYarım şu bardağı pirinçYarım su bardağı zeytinyağı1 yemek kaşığı salçaTuz Pirinçli Pırasa Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Pırasalar ve havuçlar ince ince doğranır. Yemeklik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Pirinçli, Kıymalı Pırasa Tarifi İçin Malzemeler 1 tane pırasa2 adet küçük soğan150 gram kıyma1 tane havuçÇeyrek çay bardağı pirinç2 yemek kaşığı salçaBaharatlar (ben tuz, karabiber, pul biber ve nane kullandım)İsteğe göre kaynamış su (ben 5 su bardağı kullandım)Limon Pirinçli, Kıymalı Pırasa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt