Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pişi (Kahvaltılık Pratik)

Pişi (Kahvaltılık Pratik)
0
27

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
pisi-kahvaltilikpratik.jpg

Pişi (Kahvaltılık Pratik) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1,5 yemek kaşığı yoğurt
  • Yarım su bardağı su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 3 su bardağından 2 parmak az un

Pişi (Kahvaltılık Pratik) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Önce oda sıcaklığında olan sıvı malzemeler ve tuz bir kaba konur.
  2. Üzerine un ve kabartma tozu ilave edilir. Ele yapışmayan bir hamur yapılır.
  3. Yoğurma sonunda elimize hafif sıvı yağ sürülüp, hamur toparlanır.
  4. Hamura alt üst un serpiştirilerek merdane ile açılır. Bardakla kesilir.
  5. Ortasına delikler yapılır ve kızgın yağda, yüksek ateşte alt üst kızartılır. Afiyet olsun????.
Pişi (Kahvaltılık Pratik) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt