Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pişi Tarifi

Pişi Tarifi
0
29

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
pisi-tarifi-2.jpg

Pişi Tanımı İçin Materyaller

  • 5 subardağı un
  • 1 subardağı ılık süt
  • 1 subardağı ılık su
  • 1 paket kurumaya
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Pişi Tanımı Yapılışı

  1. Bir ortaboy kaseye bütün materyalleri katıp yumsak hamur elde edelim.
  2. 15 dakika dinlendirelim. Benim mesken ortamı sıcak olduğundan çabucak geldi ceviz büyüklüğünde beziler alıp yeniden 15 dakika dinlendirelim.
  3. Oklava yardımıyla ortasına delik açalım.
  4. Ocağımıza ortaboy tavamıza yağımızı alıp tek tek kızartalım kızaran pişileri servis tabağına alalım.Afiyet olsun.
 

Similar threads

Susamlı Pişi Tanımı İçin Malzemeler 1300 gram un1 su bardağı susam1 paket kuru maya1 yemek kaşığı toz şeker1 su bardağı yoğurt (Ilık)3 tane yumurta (Oda sıcaklığında)1 tatlı kaşığı tuzAlabildiğine ılık su Susamlı Pişi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Ilık suyun içerisine toz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Otlu Pişi Tarifi İçin Malzemeler Hamur için; 6 su bardağı un2 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı şeker1 paket instant mayaAlabildiği kadar ılık su, hamur kulak memesi kıvamından bir tık daha sert olacak. İç Harç İçin; Yarım kilo pırasa yapraklarıYarım kilo ıspanakYarım demet maydanozLor veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Kalpli Pişi Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı sulu yoğurt (Veya kefir de olur)3 su bardağı un1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı karbonat veya 1 tane kabartma tozu Kızarmak için Sıvı yağı Kalpli Pişi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yoğurdun suyundan daha çok koyalım ki sulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Çiğ Börek Tanımı İçin Materyaller 5 su bardağı un1 subardağı süt2 yemek kaşığı yoğurt1 tatlı kaşığı tuz1 paket yasmaya1 tutam maydanozBeyaz peynir Çiğ Börek Tanımı Yapılışı Bir kasemize beş su bardağı unu alalım. Üzerine 1 tatlı kaşığı tuzu ekleyip ortasını açalım. Bir su bardağı sütümüzü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Kahvaltılık Pişi Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı ılık su1 tatlı kaşığı şeker1 paket kuru maya1 tatlı kaşığı tuz4.5 su bardağı un Kahvaltılık Pişi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Karıştırma kabına ılık su, şeker,maya ve tuzu alıp yavaş yavaş un ekleyerek yoğuralım. Yumuşak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
858,496Konular
981,640Mesajlar
29,723Kullanıcılar
mikelSon üye
Üst Alt