Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pişmaniye Kurabiye

Pişmaniye Kurabiye
0
56

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
pismaniye-kurabiye.jpg

Pişmaniye Kurabiye Tanımı İçin Materyaller

• 250 gram margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı hindistan cevizi
  • 3,5 yemek kaşığı pudra şekeri
  • Aldığı kadar un
Üzeri için;
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 çay bardağı hindistan cevizi

Pişmaniye Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Un hariç başka materyalleri yoğurma kabına alıp karıştıralım. Unu denetimli bi formda ek edelim. Ele yapışmayacak kıvamda bi hamur elde edelim.
  2. Elimizle yuvarlayıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizelim.
  3. Evvelce ısıtılmış 170 derece fırında pişirelim.
  4. Üzeri için pudra şekeri ve hindistan cevizini karıştıralım.
  5. Pişen sıcak kurabiyeleri karışıma batıralım. Afiyet olsun.
Pişmaniye Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Pişmaniye Kurabiye Nefis Lezzet Tanımı İçin Gereçler 250 gram margarin (Oda sıcaklığında)1 çay bardağı sıvı yağ1 su bardağı Hindistan cevizi3, 5 yemek kaşığı pudra şekeriAldığı kadar un Üzeri İçin 1 çay bardağı pudra şekeri1 çay bardağı Hindistan cevizi Pişmaniye Kurabiye Nefis Lezzet Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Pişmaniye Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 1 paket margarin1 su bardağı hindistan cevizi1 çay bardağı pudra şekeri1 çay bardağı sıvı yağ3,5 4 su bardağı un Üzeri için: 1 çay bardağı hindistan cevizi1 çay bardağı pudra şekeri Pişmaniye Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Pişmaniye Kurabiye Tanımı İçin Gereçler 1 paket margarin yahut tereyağı (Oda sıcaklığında-250 gr)1 su bardağı hindistan cevizi1 çay bardağından biraz az pudra şekeri1 çay bardağı sıvı yağAlabildiği kadar un (ben 4,5 su bardağı kullandım) Üzeri için; 1 çay bardağı dolusu pudra şekeri1 çay bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Pişmaniye Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 250 gram margarin ( ben yarısını tereyağ kullandım)1 çay bardağı sıvı yağ3 kaşık pudra şekeri1 su bardağı hindistan cevizi3 su bardağına yakın un Üzeri için; Yarım su bardağı pudra şekeriYarım su bardağı hindistan cevizi Pişmaniye Kurabiye Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Pişmaniye Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 125 gram margarinYarım çay bardağı sıvı yağ1,5 yemek kaşığı pudra şekeri1,5 yemek kaşığı nişasta2 su bardağı unYarım su bardağı hindistan cevizi1 paket vanilya Bulamak için Yarım su bardağı pudra şekeriYarım su bardağı hindistan cevizi Pişmaniye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
858,496Konular
981,661Mesajlar
29,729Kullanıcılar
DakaskSon üye
Üst Alt