Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pişmaniye Kurabiye

Pişmaniye Kurabiye
0
31

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Pişmaniye Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

• 250 gram margarin ( ben yarısını tereyağ kullandım)
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 3 kaşık pudra şekeri
  • 1 su bardağı hindistan cevizi
  • 3 su bardağına yakın un
Üzeri için;
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
  • Yarım su bardağı hindistan cevizi

Pişmaniye Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Oda sıcaklığında yumuşamış margarini ve un hariç öbür materyalleri karıştıralım.
  2. Unu azar azar denetimli ekleyelim. Birden sertleşiyor dikkatli ekleyin lütfen.
  3. Yumuşak bir hamur elde edelim.
  4. Hamurdan misket büyüklüğünde modüller koparıp yuvarlayalım.
  5. Dolu dolu bir tepsi kurabiye çıkıyor.
  6. 180 derece evvelden ısıtılmış fırında 10-15 dakika pişirelim.
  7. Üzeri kızarmayacak çok çabuk pişiyor çatlayınca alabilirsiniz.
  8. Sıcak kurabiyeler hindistan cevizi ve pudra şekeri karışımına bulanıp servis tabağına alınır.
  9. Ağızda dağılan yemesi çok keyifli bir kurabiye. Yapacak arkadaşlara şimdiden afiyet olsun.
Pişmaniye Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Pişmaniye Kurabiye Tanımı İçin Gereçler 1 paket margarin yahut tereyağı (Oda sıcaklığında-250 gr)1 su bardağı hindistan cevizi1 çay bardağından biraz az pudra şekeri1 çay bardağı sıvı yağAlabildiği kadar un (ben 4,5 su bardağı kullandım) Üzeri için; 1 çay bardağı dolusu pudra şekeri1 çay bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Pişmaniye Kurabiye (Asla Bayatlamaz) Tanımı İçin Materyaller 250 gram oda sıcaklığında margarin1 yumurta1 su bardağı pudra şekeri1 çay bardağı sıvı yağ1 vanilya1 çay kaşığı kabartma tozu5 .5 su bardağı un Üzeri için; 1 çay bardağı pudra şekeri1 çay bardağı hindistan cevizi Pişmaniye Kurabiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Pişmaniye Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 1 paket margarin (250 gram)1 çay bardağı pudra şekeri1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı nişasta1 çay bardağı hindistan cevizi1 adet yumurta1 paket kabartma tozu1 paket vanilya4 su bardağı un Üzeri için 1 çay bardağı hindistan cevizi3 yemek kaşığı pudra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
️Pişmaniye Kurabiye ️ Tanımı İçin Materyaller 250 gram margarin yahut tereyağı1 çay bardağı sıvı yağ1 su bardağından 1 parmak eksik pudra şekeri1 su bardağı hindistan ceviziYarım su bardağı nişasta1 paket vanilya4-4.5 su bardağı un (kontrollü) Üzeri İçin; 1 çay bardağı pudra şekeri1 çay bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Pişmaniye Kurabiye Tanımı İçin Materyaller 250 gram tereyağı yahut margarin oda ısısında1 çay bardağı sıvı yağ1 su bardağı hindistan cevizi1 çay bardağı pudra şekeriAlabildiğince un Bulamak için; 1.5 su bardağı pudra şekeri1.5 su bardağı hindistan cevizi Pişmaniye Kurabiye Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt