Pişmeyen Cocostar Tarifi İçin Malzemeler
Alt taban için
- 1 paket petibör bisküvi
- 2 yemek kaşığı kakao
- 2 yemek kaşığı tereyağ
- 1.5 çay bardağı süt
- 2 yemek kaşığı toz şeker
- 1 paket krem şanti
- 1 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı pudra şekeri
- 2.5 su bardağı hindistan cevizi
- 1 paket krema
- 80 gram bitter çikolata
Pişmeyen Cocostar Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bisküviler rondodan çekilip üzerine kakao eritilmiş yağ ve süt ile erimiş şeker dökülüp güzelce karıştırılıp kelepçe kalıba yayılır.
- Krem şanti çırpılıp pudra şekeri konup tekrar çırpılır kıvam aldıktan sonra hindistan cevizi konup tekrar çırpılır ve kakaolu taban üzerine iyice yayılır.
- Ganaj için krema ocağa alınıp çikolata eklenir sürekli karıştırılıp çikolatanın erimesi sağlanır.
- Soğuyan ganaj son olarak üzerine dökülüp bir kaç saat buzdolabında dinlendirilip servis edilir. Şimdiden yapacaklara afiyet olsun.