Pişmeyen Kurabiye (Az Materyal Çok Lezzet) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı yulaf ezmesi
- 2 yemek kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
- 1 yemek kaşığı bal
- 4 kare bitter çikolata
- 1 yemek kaşığı süt
Pişmeyen Kurabiye (Az Gereç Çok Lezzet) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yulaf robotton çekilir. Biraz taneli kalması kâfi.
- Fıstık ezmesi ve bal katılıp materyallerin birbirine karışması için tekrar robottan çekilir.
- Kıvam form verilecek kıvamda olacaktır aslında.
- Sekiz eşit kesime bölünüp elde yuvarlak biçim verilir ve ortaları çok hafif bastırılarak çukur yapılır.
- Bitter çikolata benmari yordamı eritilir süt de eklenir (Seyreltmek için)
- Çikolata her bir kurabiyenin çukurlarına hisse edilir.
- Buzdolabında 20-30 dk dinlendirilip tüketilir. Deneyecek olanlara afiyet şifa olsun ????.
Pişmeyen Kurabiye (Az Materyal Çok Lezzet) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı