Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pişmeyen Kurabiye (Az Malzeme Çok Lezzet)

Pişmeyen Kurabiye (Az Malzeme Çok Lezzet)
0
18

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
pismeyen-kurabiye-az-malzeme-cok-lezzet.jpg

Pişmeyen Kurabiye (Az Materyal Çok Lezzet) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı yulaf ezmesi
  • 2 yemek kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 4 kare bitter çikolata
  • 1 yemek kaşığı süt

Pişmeyen Kurabiye (Az Gereç Çok Lezzet) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yulaf robotton çekilir. Biraz taneli kalması kâfi.
  2. Fıstık ezmesi ve bal katılıp materyallerin birbirine karışması için tekrar robottan çekilir.
  3. Kıvam form verilecek kıvamda olacaktır aslında.
  4. Sekiz eşit kesime bölünüp elde yuvarlak biçim verilir ve ortaları çok hafif bastırılarak çukur yapılır.
  5. Bitter çikolata benmari yordamı eritilir süt de eklenir (Seyreltmek için)
  6. Çikolata her bir kurabiyenin çukurlarına hisse edilir.
  7. Buzdolabında 20-30 dk dinlendirilip tüketilir. Deneyecek olanlara afiyet şifa olsun ????.
Not: Bu tanım dyt. Nurseda kurnaz’ın listesinden yapılmıştır.

Pişmeyen Kurabiye (Az Materyal Çok Lezzet) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt