Pişmeyen Nefis Yulaf Pasta Tanımı İçin Materyaller
Alt taban:
- 1 su bardağı yulaf ezmesi (Robottan biraz geçirip ufaltın)
- 1 yemek kaşığı hurma marmelatı
- 1 tatlı kaşığı kakao
- Kıvam alacak kadar süt yahut su (4-5 yemek kaşığı)
- 2 yemek kaşığı labne
- 1 yemek kaşığı süzme yoğurt
- 3 yemek kaşığı hindistan cevizi tozu
- 1 yemek kaşığı bal
- 6 kare bitter çikolata
- Antep fıstığı tozu yahut hindistan cevizi tozu
Pişmeyen Nefis Yulaf Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Alt tabanı için yulafı robottan geçirerek inceltiyoruz, geriye kalan tüm materyalleri de ekleyip hepsini karıştırıp streç sinema yahut buzdolabı poşeti serip bir kaba yerleştiriyoruz. (ben uygun bir kaseye koydum).
- Ortası için gerekli olan bütün materyalleri karıştırıp taban gerecinin üzerine ekliyoruz ve üzerini örtüp 1 gün buzdolabında bekletiyoruz. (ben akşamdan yapıp sonraki günü kahve eşliğinde yedim) ????.
- Sonraki günü servis etmeden evvel üzerinin bitter çikolatasını benmari tarzı eritip döküyoruz ve dilediğinizce süsledikten sonra afiyetle yiyoruz. Mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum, şahane oluyor sahiden.???? ???? ????????.