Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pişmeyen Pasta Tarifi (Videolu)

Pişmeyen Pasta Tarifi (Videolu)
0
30

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
pismeyen-pasta-tarifi.jpg

Pişmeyen Pasta Tanımı (Videolu) İçin Gereçler

• 3 paket eti burçak bisküvi
  • 100 gram tereyağı
Kreması İçin
  • 1 paket krema
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 300 gram labne peyniri (Siz isterseniz 200 gram kullanabilirsiniz)
  • 2 paket kremşanti
  • 1,5 su bardağı süt
Üst Çikolata İçin
  • 100 gram bitter çikolata
  • 100 gram sütlü çikolata
  • 1 paket sıvı krema

Pişmeyen Pasta Tanımı (Videolu) Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle kalıbımızı hazırlayalım. Kelepçeli kalıbın alt kısmına yağlı kağıt yerleştirin. Bisküvileri toz haline getirip eritilmiş tereyağla karıştırın ve kalıbın tabanına uygunca yerleştirip buzdolabına kaldırın.
  2. Uygun derin bir kaba krema ve pudra şekerini ekleyip kıvam alana kadar çırpın. Sonra labne peynirini ekleyip tekrar çırpın.
  3. Sonra öteki bir kapta kremşanti ve sütü kıvam alana kadar çırpıp ikisini karıştırın. Bu kremayı bisküvi tabanının üzerine dökün ve üzerini düzeltin.
  4. Çikolatalı kısmı için kremayı ısıtın ve çikolataları ekleyip çikolatalar eriyene kadar karıştırın, ben bu kademede mikser kullandım.
  5. Sonra pastamızın üzerine dökün ve çikolatalar soğuyana kadar buzdolabında bir kaç saat dinlendirin.
  6. Çikolatası soğuyan pastamızı kalıptan çıkarıp üstünü dilediğiniz üzere süsleyip servis edebilirsiniz. Ben kremşantiden ayırıp sıkma torbasıyla üstüne sıktım. Afiyet olsun.

858,499Konular
982,572Mesajlar
30,321Kullanıcılar
Ahmet 321#Son üye
Üst Alt