Piti Nasıl Yapılır Tarifi
Resimli Piti Yapılışı
Resimli Piti Tarifi
Piti Tarifi
Malzemeler
1 su bardağı nohut
500 gram kuşbaşı et
4 adet yufka,
tuz
Yemeğin Hazırlanışı
Bir su bardağı nohutu bir gece onceden ıslatın Ertesi gun orta ateşle haşlayın Etleri de az suya a iyice yumuşayana kadar pişirin Bu arada yufkaları ince ince didin
Sac uzerinde ya da teflon tavada cok hafif cevirin Haşlanan nohutları da etin olduğu tencereye ileve edin Yufkaları incecik didin Geniş ve derin bir kaba yayın Uzerine etsuyunu gezdirin
Nohut ve etleri de uzerine yayın Dilerseniz tuz serpip, servis yapın
imagespititarifiresimli5ad424dc7381e
Resimli Piti Yapılışı
Resimli Piti Tarifi
Piti Tarifi
Malzemeler
1 su bardağı nohut
500 gram kuşbaşı et
4 adet yufka,
tuz
Yemeğin Hazırlanışı
Bir su bardağı nohutu bir gece onceden ıslatın Ertesi gun orta ateşle haşlayın Etleri de az suya a iyice yumuşayana kadar pişirin Bu arada yufkaları ince ince didin
Sac uzerinde ya da teflon tavada cok hafif cevirin Haşlanan nohutları da etin olduğu tencereye ileve edin Yufkaları incecik didin Geniş ve derin bir kaba yayın Uzerine etsuyunu gezdirin
Nohut ve etleri de uzerine yayın Dilerseniz tuz serpip, servis yapın
imagespititarifiresimli5ad424dc7381e