Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pixel 6 ailesinin tanıtım videosu sızdırıldı

Pixel 6 ailesinin tanıtım videosu sızdırıldı
0
75

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
pixel-6-ailesinin-tanitim-videosu-sizdirildi.jpg

19 Ekim’de tanıtılacak Pixel 6 ve Pixel 6 Pro modelleri, sızıntılarla gündeme gelmeye devam ediyor. Bugün Pixel 6 serisinin yeni tanıtım videosu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Pixel 6 Pro kamera modülünün sadece yetkili servisler tarafından değiştirilebileceği sızdırıldı.

Pixel 6 tanıtım videosunda yeni özellikler dikkat çekiyor

Twitter’da sızıntılarıyla bilinen snoopytech adlı kullanıcı, şirketin “Google Pixel 6 ile Tanışın” adını verdiği videoyu paylaştı.
pixel-6-ailesinin-tanitim-videosu-sizdirildi-1.jpg
Farklı analog saat tasarımları, yeni hava durumu ve YouTube Müzik aracı gibi özelliklerin yer aldığı videoda Google Tensor detayı dikkat çekiyor.

Şirket, canlı çeviri özelliğinin sohbetlerde ve Google Mesajlar uygulamasında kullanılmasına olanak sağlayacak.

Yayınlanan videoda, “Güvenlik merkezi, her şeyi yönetmeniz için size tek bir ekran sağlayarak telefonunuzu, verilerinizi, parolalarınızı ve dijital yaşamınızı korumanıza yardımcı olur.” ifadeleri yer alıyor.

Similar threads

Geçtiğimiz günlerde tanıtım videosu yayınlanan Pixel 6 ailesinin prototipi ortaya çıktı. Bir Twitter kullanıcısı, Pixel 6 Pro modelinin videosunu paylaştı. Pixel 6 Pro prototip videosu sızdırıldı Videoyu paylaşan Brandon Lee,”Muhtemelen prototip ürün olduğu için cihazda yer alan logo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Akıllı telefon pazarında hareketlilik tüm hızıyla devam ediyor. Üreticiler, özellikle yıl sonuna doğru yaklaşırken son kozlarını oynuyor. Apple, son olarak geçtiğimiz ay yeni iPhone 13 serisini tanıttı. Şimdi ise yaklaşmakta olan bir lansman daha var. Arama devi Google, ilk kez kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Aylardır ortalıkta dolaşan iddialar, tasarım ve özellik sızıntılarından sonra, Google Pixel 6 serisinin tanıtım tarihi resmen açıklandı. Pixel 6 ve Pixel 6 Pro olmak üzere iki modelden oluşması beklenen serinin Ekim ayında duyurulacağını söyleyen raporlar daha önce paylaşılmıştı. Bunların tamamı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Google’ın yeni nesil amiral gemisi için oldukça heyecanlıyız. Pixel serisinin diğer modellerinin aksine, Pixel 6 Tensor çipine sahip olacak. Daha önce özelliklerinden bahsettiğimiz bu çip, telefona daha fazla özgünlük katacak ve bu durum beklentilerimizi artırıyor. Google’ın bu yeni iddialı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Uzun süredir çeşitli iddialar ile gündeme gelen ve artık büyük ölçüde netleşen Google Pixel 6, yayınlanan videoyla birlikte bir kez daha nabız yokladı. Ay sonunda tanıtılması beklenen yeni seri, arayüz tarafındaki yeniliklerle sevenlerinin heyecanını arttırdı. Pixel 6 ve 6 Pro olarak piyasaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,506Konular
983,079Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt