Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pofuduk Pişi

Pofuduk Pişi
0
146

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Pofuduk Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 su bardağı un
  • 2 su bardağı su
  • 1 su bardağı süt
  • 2 çay kaşığı kuru maya
İç harcı için;
  • Çökelek
  • Soğan

Pofuduk Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Hamurunuzun kıvamına nazaran ekleme yapabilirsiniz un yahut su üzere.
  2. Un su süt ve kuru mayayı bir kaba alarak güzelce yoğuruyoruz.
  3. Suyun ve sütün ılık olmasına dikkat etmek gerekiyor püf noktası bu daha sonra mayalanması için 30 derece fırına yarım saat kadar bıraktım.
  4. Siz isterseniz battaniyeye sararak o halde de sıcak tutabilirsiniz.
  5. Mayalanan pişimizi küçük bezeler halinde minik minik açarak içlerine materyal koyup kızgın yağda pişiriniz afiyet olsun.
Pofuduk Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Mayasız Pofuduk Pişi Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı yoğurt1 adet yumurta1 paket kabartma tozu3 su barda un1 tatlı kaşığı tuz Mayasız Pofuduk Pişi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle yoğurt ve yumurta güzelce karıştırılır. Un ve kabartma tozu ek edilerek yoğrulur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Yağ Çekmeyen Pofuduk Pişi Kahvaltıların Sultanı Tanımı İçin Materyaller 1 adet yumurta1.5 su bardağı ılığa yakın su1 adet kuru maya1 tatlı kaşığı tuz4 küp şekerAldığı kadar unYarım çay bardağı sıvı yağ Kızartmak İçin Tavanızın büyüklüğüne nazaran sıvı yağ Yağ Çekmeyen Pofuduk Pişi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Pofuduk Pişi Tanımı İçin Gereçler 4,5 – 5 su bardağı un2 tatlı kaşığı dolusu tuz1 paket instant maya2 tatlı kaşığı şeker1 su bardağı ılık süt1,5 su bardağı ılık suSıvı yağ (Kızartmak için ) Pofuduk Pişi Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yoğurma kabımıza unu alalım. Üzerine tuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Sadece Kaynar Su İle Pofuduk Pişi Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı sıcak su1 çay kaşığı tuz1 tatlı kaşığı toz şeker2 -2,5 su bardağı un Kızartmak için; Sıvı yağ Sadece Kaynar Su İle Pofuduk Pişi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tuz ve şekeri kaseye alalım. Oldukça sıcak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Yağ Çekmeyen Pofuduk Pişi Tarifi İçin Malzemeler 250 ml.su bardağı ile2 su bardağı ılık su2 tatlı kaşığı şeker1 tatlı kaşığı tuz1 paket toz maya4.5-5 su bardağı unKızartmak için sıvı yağ Yağ Çekmeyen Pofuduk Pişi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak bir cezvede suyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
858,505Konular
982,721Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt