Polonya Et Dolması Tarifi
Polonya Et Dolması yapılışı
Polonya Et Dolması nasıl yapılır
Polonya Et Dolması
imagespolonyaetdolmasitarifiresimli5ad424d4e6c2d
Polonya Et Dolması İcin Kullanılan Malzemeler
4 buyuk parca dana bonfilesi 300 gr mantar 2 baş soğan 1 su bardağı et suyu (1 etsu tabletle hazırlanmış) un sıvıyağ karabiber tuz
Polonya Et Dolması Tarifi
Bonfileleri bir mutfak tahtasının uzerinde mutfak cekici ile doverek hemen hemen 3 mm kalınlığında eti yırtmamaya dikkat ederek acın Tuz ve karabiber serperek bir kenara bırakın
Soğanları ve mantarları cok ince dilimler halinde kıyın Tavada kızdırılmış yağda soğanları saydamlaşıncaya kadar kavurup uzerine mantarları eklerin Mantarlar suyunu cekinceye kadar zaman zaman karıştırarak birlikte kavurup tuzunu ve karabiberini ekleyin
Daha once doverek incelttiğiniz etlerden birini alın ve bir tabağa yayın Hazırladığınız ici et sayısına bolerek, yeterli miktarı etin bir ucuna koyun, etin yan kısımlarını ice kapatarak aynı sarma yapar gibi sarın Diğer etleri de aynı şekilde hazırlayın Hazırladığınız et dolmalarını una bulayarak bol kızgın yağda 5 dakika kadar kızartın Kızarmış et dolmalarını cok derin olmayan bir tencereye sıralayarak uzerine etsu tablet ile hazırladığınız 1 bardak et suyunu ekleyin, kısık ateşte 3540 dakika etler yumuşayıncaya kadar pişirin Yanında haşlanmış patates ile servis yapın
Polonya Et Dolması yapılışı
Polonya Et Dolması nasıl yapılır
Polonya Et Dolması
imagespolonyaetdolmasitarifiresimli5ad424d4e6c2d
Polonya Et Dolması İcin Kullanılan Malzemeler
4 buyuk parca dana bonfilesi 300 gr mantar 2 baş soğan 1 su bardağı et suyu (1 etsu tabletle hazırlanmış) un sıvıyağ karabiber tuz
Polonya Et Dolması Tarifi
Bonfileleri bir mutfak tahtasının uzerinde mutfak cekici ile doverek hemen hemen 3 mm kalınlığında eti yırtmamaya dikkat ederek acın Tuz ve karabiber serperek bir kenara bırakın
Soğanları ve mantarları cok ince dilimler halinde kıyın Tavada kızdırılmış yağda soğanları saydamlaşıncaya kadar kavurup uzerine mantarları eklerin Mantarlar suyunu cekinceye kadar zaman zaman karıştırarak birlikte kavurup tuzunu ve karabiberini ekleyin
Daha once doverek incelttiğiniz etlerden birini alın ve bir tabağa yayın Hazırladığınız ici et sayısına bolerek, yeterli miktarı etin bir ucuna koyun, etin yan kısımlarını ice kapatarak aynı sarma yapar gibi sarın Diğer etleri de aynı şekilde hazırlayın Hazırladığınız et dolmalarını una bulayarak bol kızgın yağda 5 dakika kadar kızartın Kızarmış et dolmalarını cok derin olmayan bir tencereye sıralayarak uzerine etsu tablet ile hazırladığınız 1 bardak et suyunu ekleyin, kısık ateşte 3540 dakika etler yumuşayıncaya kadar pişirin Yanında haşlanmış patates ile servis yapın