elektronikci
FD Üye

Porsiyon Pasta Tanımı İçin Gereçler
- 4 paket yuvarlak yulaflı bisküvi
- 1 su bardağı süt (bisküvileri ıslatmak için)
- 2 paket krem şanti
- 2 su bardağı süt (krem şanti için)
- 1 paket çikolata sos
- 2 su bardağı süt (sos için)
- Antep fıstığı
Porsiyon Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle bisküvileri süte batırıp tepsiye diziyoruz.
- Sonra üstüne krem şanti sürüp tekrar tıpkı biçimde bisküvileri ıslatıp krem şantinin üstüne 2. Kat için bisküvileri diziyoruz .
- 3. Kat içinde tıpkı süreci yapıyoruz .
- En üstte yalnızca krem şanti olacak.
- En son evvelce pişirip soğuyan çikolata sosumuzu ekleyip üzerlerini dilediğimiz üzere süslüyoruz .Buzdolabına kaldırıp dinlendiriyoruz. Afiyet olsun.
Porsiyon Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı