Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Porsiyonluk Pudingli Reçelli Milföy Tatlı

Porsiyonluk Pudingli Reçelli Milföy Tatlı

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
porsiyonluk-pudingli-recelli-milfoy-tatli.jpg

Porsiyonluk Pudingli Reçelli Milföy Tatlı Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket milföy hamuru
  • 1 paket hazır puding
  • Yarım çay bardağı reçel veya taze meyve
Üzeri için;
  • 1 yemek kaşığı pudra şekeri

Porsiyonluk Pudingli Reçelli Milföy Tatlı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Önce pudingi paketteki tarife göre hazırlayın benim pudingim 500gr süt ile yapılıyor tam yetti.
  2. Pudingi soğumaya bırakın eğer topaklanma olursa robottan geçirirsiniz.
  3. Milföyleri ikiye kesip önceden ısınmış 180 derece alt üst ayar fırında üzerleri kızarana kadar pişirin.
  4. Fırından çıkarınca ilk sıcaklığının çıkmasını bekleyin beş dakika sonra milföyleri ortadan ayırın alt ve üst kapak olarak.
  5. Alt tabanına soğumuş pudingten ve reçelden koyup kapatın hepsini aynı yapın.
  6. Üzerlerine pudra şekeri döküp servis edebilirsiniz o gün içinde tüketin sonraki güne yumuşar milföy hamuru afiyet olsun.
Porsiyonluk Pudingli Reçelli Milföy Tatlı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt