elektronikci
FD Üye
Porsiyonluk Pudingli Reçelli Milföy Tatlı Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket milföy hamuru
- 1 paket hazır puding
- Yarım çay bardağı reçel veya taze meyve
- 1 yemek kaşığı pudra şekeri
Porsiyonluk Pudingli Reçelli Milföy Tatlı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce pudingi paketteki tarife göre hazırlayın benim pudingim 500gr süt ile yapılıyor tam yetti.
- Pudingi soğumaya bırakın eğer topaklanma olursa robottan geçirirsiniz.
- Milföyleri ikiye kesip önceden ısınmış 180 derece alt üst ayar fırında üzerleri kızarana kadar pişirin.
- Fırından çıkarınca ilk sıcaklığının çıkmasını bekleyin beş dakika sonra milföyleri ortadan ayırın alt ve üst kapak olarak.
- Alt tabanına soğumuş pudingten ve reçelden koyup kapatın hepsini aynı yapın.
- Üzerlerine pudra şekeri döküp servis edebilirsiniz o gün içinde tüketin sonraki güne yumuşar milföy hamuru afiyet olsun.