Portakal Çanağında Yoğurtlu Kereviz Salatası Tanımı İçin Gereçler
- 1 orta uzunluk kereviz
- 1 orta uzunluk yeşil elma
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı mayonez
- Yarım çay kaşığı tuz
- 2 adet portakal
- Çeyrek limon
Portakal Çanağında Yoğurtlu Kereviz Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Kereviz soyularak limon suyuyla kararması için ovulur ve rendelenir.
- Sonra elma rendelenip çok az tuz eklenerek karıştırılır.
- 3 yemek kaşığı yoğurt ,1 yemek kaşığı mayonez eklenir ve karıştırılır .
- Dilimlenmiş portakalların üzerine konularak üzerine ceviz modülleriyle servis edilir deneyeceklere afiyet olsun .
Portakal Çanağında Yoğurtlu Kereviz Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı