Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Portakal Dolgusu (Pastane Usulü)

Portakal Dolgusu (Pastane Usulü)

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
portakal-dolgusu-pastane-usulu.jpg

Portakal Dolgusu (Pastane Usulü) Tanımı İçin Gereçler

  • 5 adet orta uzunluk portakal
  • 2.5 su bardağı şeker
  • 1 küçük modül limon tuzu(Hemen kullanacaksanız kaide değil)

Portakal Dolgusu (Pastane Usulü) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Portakalları yıkayıp soyun. Bir adedinin kabuğunu rendenin ince tarafıyla rendeleyip, kaynatacağınız sos tenceresine koyun.
  2. Mümkün olduğu kadar portakalların beyaz zarlarını ayıklayın. Robotto püre haline gelinceye kadar çekin.
  3. Sos tenceresine alıp üzerine şekeri ekleyin orta ateşte daima karıştırarak kıvam alana kadar (Yaklaşık yarım saat) kaynatın.
  4. Ocaktan almaya yakın küçük bir diş limon tuzu atın 10 dakika kadar daha kısık ateşte pişirin.
  5. Pak ve kuru kavanoza aktarıp kapağını sıkıca kapatın. Serin ve kuru yerde saklayın. Şayet dolguyu çabucak kullanacaksanız limon tuzu koymanıza gerek yok.
Portakal Dolgusu (Pastane Usulü) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,581Mesajlar
30,350Kullanıcılar
Üst Alt