Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Portakal Kokulu Mozaik Kek (Yumuşacık Garanti)

Portakal Kokulu Mozaik Kek (Yumuşacık Garanti)
0
41

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
portakal-kokulu-mozaik-kekyumusacik-garanti-5.jpg

Portakal Kokulu Mozaik Kek (Yumuşacık Garanti) Tanımı İçin Materyaller

• 3 yumurta
  • 1.5 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı süt
  • 1 portakal kabuk rendesi
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • Kabartma tozu
  • Vanilya
  • 2-2,5 bardak un

Portakal Kokulu Mozaik Kek (Yumuşacık Garanti) Tanımı Yapılışı

1. Öncelikle yumurta ve şeker kabarana kadar çırpılır. Sırasıyla sıvı yağ süt ek edilir çok az karıştırılır.
  2. Un kabartma tozu vanilya ek edilir. En son portakal kabukları ek edilir.
  3. Güzelce karıştırılır çok sıvı olmasın katıda olmasın akışkan hamur elde edilir.
  4. Kalıbımızı tereyağıyla yağladıktan sonra hamurun yarısı kalıba dökülür.
  5. Öteki kalan hamura kakao ek edildikten sonra kalıba dökülür.
  6. Evvelce ısıtılmış 180 derece fırında pişirilir. Afiyet olsun :) Fotoğrafları bekliyorum.

Similar threads

Mozaik Pasta Tanımı İçin Materyaller 3 paket pötibör bisküvi1 kutu krema2 paket sütlü çikolata (160 g)1 su bardağı süt3 yemek kaşığı dolusu tuzsuz tereyağı1 limon kabuğu rendesiBiraz portakal kabuğu rendesi3 yemek kaşığı dolusu kakao3 yemek kaşığı dolusu toz şekerYeşil fıstık fındık ceviz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Muzlu Mozaik Kek Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yumurta (küçük uzunluk çok iri ise iki tane)1 su bardağı şekerYarım su bardağından birazcık fazla sıvı yağYarım su bardağı sütYarım su bardağı su2 küçük olgunlaşmış muz (ezilecek)1 küçük muz  (isteğe bağlı ben ekledim küp küp doğradım onu)2 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
Portakal Kokulu Yoğurtlu Üzümlü Kek (Nostalji) Tanımı İçin Materyaller 3 tane yumurta1 tane portakalın suyu1 tane kalın kabuklu portakal kabuğu rendelenecek1 su bardağı çekirdeksiz kuru üzüm1 su bardağı şeker1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı yoğurt2,5 su bardağı un1,5 paket kabartma tozu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Mozaik Kek 10 Dakikada Hazır Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta1 ,5 su bardağı şeker1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı süt2 su bardağı un2 yemek kaşığı kakao1 paket vanilin1 paket kabartma tozu Mozaik Kek 10 Dakikada Hazır Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurta ve şeker...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Nefis Mozaik Kış Keki (Portakal Parçacıklı Kuru Üzümlü Cevizli) Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı süt1 su bardağı toz şeker2,5 su bardağı un2 yemek kaşığı kakao1 paket kabartma tozu1 paket vanilyaYarım portakal kabuğu rendesi20 adet kuru üzüm3 adet ceviz içi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
858,499Konular
982,570Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt