Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Portakal Ve Mandalina Kabuğundan Reçel Tarifi

Portakal Ve Mandalina Kabuğundan Reçel Tarifi
0
35

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
portakal-ve-mandalina-kabugundan-recel-tarifi-6.jpg

Portakal Ve Mandalina Kabuğundan Reçel Tanımı İçin Gereçler

  • 6 adet portakal
  • 3 adet mandalina
  • 2 su bardağı şeker
  • 3,5 su bardağı su
  • 2 dış limon tuzu

Portakal Ve Mandalina Kabuğundan Reçel Tanımı Yapılışı

  1. Birinci olarak portakalları ve mandalinayı soyalım .
  2. Kabukları kup küp doğrayıp orta uzunluk tenceremize alalım .
  3. Üzerine şekerimizi ve suyumuzu ek edip iki dış limon tuzumuzu da ekleyip kaynamaya bırakalım.
  4. Köyü kıvama gelince ocağın altını kapatalım soğumaya bırakalım .
Bir kavanoza alıp buzdolabına kaldıralım afiyet olsun.
 
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt