Portakal Ve Mandalina Soslu Kereviz Tanımı İçin Gereçler
- 2 adet kereviz
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 yemek kaşığı mısır unu
- 3 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1 adet portakal
- 1 adet mandalina
- 1 adet limon
- 1 tatlı kaşığı şeker
- Tuz isteğe bağlı
Portakal Ve Mandalina Soslu Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Tüm sebzelerimi güzelce doğradım ve derince bir kaba su doldurup yarım limon sıkıp içine koydum.
- Bilirsiniz bu süreç kararması içindi.
- Daha sonra soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında kokusu çıkana kadar kavurduktan sonra unu ek edip birkaç cins daha kavurma sürecine devam ettim.
- Daha sonra bir tatlı kaşığı şekeride ilave edip sebzelerimi ekliyorum.
- Göz kararı su ek edip biraz kaynattıktan sonra portakal ve mandalinanın suyunu sıkıp yemeğe ek ettim .
- Kısık ateşte pişmeye bırakıyorum. Ve hazır deneyenlere afiyet olsun
.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.