Portakal Yatağında Yoğurtlu Kereviz Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet kereviz
- 3 yemek kaşığı süzme yoğurt
- 2 diş sarımsak
- 1 limonun suyu
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- Ceviz
- Karabiber
- Sarımsak tozu
- Tuz
Portakal Yatağında Yoğurtlu Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kerevizi soyun ve rendeleyin.
- Daha sonra kerevizin çiğ halini alması için tavaya alarak 3-4 dk pişirin.
- Bir kaseye alarak soğutun.
- Başka bir kasede süzme yoğurt, sarımsak, limon suyu, zeytinyağı, küçük dövülmüş ceviz, karabiber, sarımsak tozu ve tuzu birleştirin.
- Yoğurtlu karışıma son olarak kerevizi ekleyin ve karıştırın.
- Servise hazırlarken portakal dilimleri üzerine kaşıkla yoğurtlu kerevizi koyun.
- Dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun ????.